VERKKOKURSSI

Vauvahieronta

Lempeä hieronta on ennen kaikkea ihanaa vuorovaikutusta vauvasi kanssa. Samalla hieronta voi tukea vauvasi kehitystä ja auttaa tasapainottamaan hänen kehoaan.

Vauvahieronnalle ei ole yläikärajaa! Voit aivan hyvin jatkaa hierontaa yhteisenä hetkenä lapsesi kanssa kuinka pitkään tahansa. Turvallinen ja rakastava kosketus tukee lapsesi kehitystä aina.

Kosketuksen voimaa ja varhaista vuorovaikutusta

Tuntoaisti on ensimmäinen sikiöaikana kehittyvä aisti ja viidestä aististamme ainoa, joka on vastasyntyneellä täysin kehittynyt.

Vastasyntyneen vanhempana tarjoat vauvallesi parasta hoitoa pitämällä häntä lähelläsi mahdollisimman paljon. Runsas ihokontakti ja kosketus auttavat tasaamaan vastasyntyneen vauvan elintoimintoja ja edistämään painonnousua. Lisäksi ne viestivät vauvalle turvaa ja rakkautta.

Kun vauva hiukan kasvaa, hän alkaa aktiivisesti hakeutua katsekontaktiin ja nauttii kosketuksen lisäksi vuorovaikutuksesta kanssasi. Vauvahieronta on erinomainen tapa tarjota vauvallesi rakastavaa kosketusta, ja samalla olet hänelle läsnä katsekontaktilla, hymyllä ja juttelulla. Tämä vahvistaa vuorovaikutustanne.

Vauvahierontaa oman kotisi rauhassa

Vauvahieronnan verkkokurssi on suunnattu 1–12 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Verkkokurssilla voit opetella hieromaan vauvaasi oman kotisi rauhassa ja juuri silloin, kun se sopii päivärytmiinne parhaiten.

Kurssiin sisältyy viisi videoitua hierontaohjausta, joiden avulla opit helppoja ja lempeitä hierontaotteita, joilla voit hieroa vauvan kehon kauttaaltaan. Videot sisältävät myös erittäin kevyitä vauvan motorista kehitystä tukevia harjoitteita sekä vauvaa rauhoittavia rentoutustekniikoita.

Videoiden lisäksi verkkokurssiin kuuluu kattava kirjallinen materiaali, joka sisältää kuvalliset ja sanalliset ohjeet vauvan koko kehon hierontaan ja kurssilla opittaviin hierontarutiineihin. Lisäksi kirjallinen materiaali sisältää tietoa hieronnan hyödyistä vauvalle, varhaisen vuorovaikutuksen ja vauvan motorisen kehityksen tukemisesta sekä vauvojen vatsavaivoista ja niiden helpottamisesta.

Tarvitset kurssia varten vauvalle pehmeän makuualustan sekä hierontaöljyä, esimerkiksi kookosöljyä tai oliiviöljyä.

1A7A5695

Löydät lisätietoa kurssista ja ilmoittautumislomakkeen kurssisivulta.

Gravidea

Puhelin: 040 5014 375
Email: minna@gravidea.fi

Gravidea

Tilaa uutiskirjeeni!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.