KURSSI

Vauvahieronta

Lempeä hieronta on ennen kaikkea ihanaa vuorovaikutusta vauvasi kanssa. Samalla hieronta voi tukea vauvasi kehitystä ja auttaa tasapainottamaan hänen kehoaan.

Vauvahieronnalle ei ole yläikärajaa! Voit aivan hyvin jatkaa hierontaa yhteisenä hetkenä lapsesi kanssa kuinka pitkään tahansa. Turvallinen ja rakastava kosketus tukee lapsesi kehitystä aina.

Kosketuksen voimaa ja varhaista vuorovaikutusta

Tuntoaisti on ensimmäinen sikiöaikana kehittyvä aisti ja viidestä aististamme ainoa, joka on vastasyntyneellä täysin kehittynyt.

Vastasyntyneen vanhempana tarjoat vauvallesi parasta hoitoa pitämällä häntä lähelläsi mahdollisimman paljon. Runsas ihokontakti ja kosketus auttavat tasaamaan vastasyntyneen vauvan elintoimintoja ja edistämään painonnousua. Lisäksi ne viestivät vauvalle turvaa ja rakkautta.

Kun vauva hiukan kasvaa, hän alkaa aktiivisesti hakeutua katsekontaktiin ja nauttii kosketuksen lisäksi vuorovaikutuksesta kanssasi. Vauvahieronta on erinomainen tapa tarjota vauvallesi rakastavaa kosketusta, ja samalla olet hänelle läsnä katsekontaktilla, hymyllä ja juttelulla. Tämä vahvistaa vuorovaikutustanne.

Kurssilta ohjausta ja vertaistukea

Vauvahierontakurssi on suunnattu 1–12 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Kurssilla opit helppoja ja lempeitä hierontaotteita, joilla voit hieroa vauvan kehon kauttaaltaan. Yhdistämme kurssilla hierontaan myös erittäin kevyitä vauvan motorista kehitystä tukevia harjoitteita. Saat kurssilta mukaasi kirjalliset hierontaohjeet, jotta voit tapaamisilla keskittyä vauvaasi ja hieronnan oppimiseen.

Hierontaohjauksen lisäksi saat kurssilla tietoa hieronnan hyödyistä vauvalle, varhaisen vuorovaikutuksen ja vauvan motorisen kehityksen tukemisesta sekä vauvojen vatsavaivoista ja niiden helpottamisesta. Jokaiseen tapaamiseen sisältyy hieronnan jälkeen vapaata keskustelua, jolloin saat vertaistukea toisilta samassa elämäntilanteessa olevilta vanhemmilta.

Käytämme kurssilla luonnollisia kasviöljyjä hierontaan. Ota vauvalle mukaan pehmeä makuualusta ja pyyhe.

Gravidea | Vauvahieronta
Vauvahieronta on ihanaa yhdessäoloa sinulle ja vauvallesi.

Lue lisää tulevista kursseistani ja ilmoittaudu mukaan!

Gravidea

Puhelin: 040 5014 375
Email: minna@gravidea.fi

Gravidea

Tilaa uutiskirjeeni!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.