VASTAANOTTO

Tiedostava liikkuminen

Raskaus ja synnytys aiheuttavat monenlaisia muutoksia kehoosi. Erilaiset lihasjännitykset ja kiputilat, vatsalihasten erkauma ja lantionpohjan ongelmat ovat tavallisia meillä synnyttäneillä naisilla.

Minulle on jopa väitetty, että naisen keho on huonosti suunniteltu raskauteen ja synnytykseen, koska niin monille meistä tulee raskauden ja synnytyksen myötä kipuja ja kehon toimintahäiriöitä. Asia ei kuitenkaan ole näin.

Palauta kehosi tasapaino tiedostavalla liikkumisella

Kehosi on valtavan hieno mekaniikan taidonnäyte, joka on evoluution myötä kehittynyt erittäin hyvin kantamaan ja synnyttämään lapsia. Nyky-yhteiskunnasta johtuva ongelmamme on kuitenkin liikkumattomuus, ja se on johtanut kehosi epätasapainoon.

Juuri nyt kehosi ei todennäköisesti ole aivan sopivassa tasapainossa toimiakseen optimaalisesti raskauden ja synnytyksen aikana tai niiden jälkeen.

Tasapainoisen kehon saavuttaminen ei onneksi ole koskaan liian myöhäistä.

Ohjaan kaikkien hierontahoitojen yhteydessä sinulle kotiharjoitteita, jotka pohjautuvat tietoiseen liikkumiseen. Käymme yhdessä läpi kehosi linjaukset ja täyttä toimintakykyäsi rajoittavat epätasapainokohdat. Saat myös harjoitteita ja henkilökohtaisia ohjeita, joilla tasapainotat kehoasi, korjaat lihasepätasapainoa ja palautat kehosi täyden toiminnallisuuden.

Kaikki harjoitteet ovat lempeitä ja turvallisia myös raskauden aikana ja heti synnytyksen jälkeen.

Gravidea | Äitiysliikunta kurssi
Vahvista kehoasi ja kuuntele sitä lempeästi.

Varaa aika hierontaan hinnaston yhteydestä.

Gravidea

Puhelin: 040 5014 375
Email: minna@gravidea.fi

Gravidea

Tilaa uutiskirjeeni!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.