VASTAANOTTO

Raskaushieronta

Raskaus on sekä fyysisesti että henkisesti erityinen elämäntilanne, joka aiheuttaa kuormitusta kehollesi. Raskaushieronta on odottavan äidin erityishoito, joka tukee hyvinvointiasi raskausaikana.

Raskaushieronta hoitaa tehokkaasti raskauden aikana tavallisia lihasjännityksiä ja kehon kiputiloja. Lisäksi hieronta helpottaa vointiasi, jos sinulla on raskauden takia esimerkiksi turvotusta, käsien tai jalkojen puutumisoireita tai ruoansulatusongelmia.

Voimistava ja rentouttava raskaushieronta

Raskaushieronta parantaa kehosi toiminnallisuutta ja tasapainoa kaikissa raskauden vaiheissa. Lisäksi sen tärkeä tavoite on rentouttaa ja auttaa sinua valmistautumaan vauvan syntymään henkisesti ja fyysisesti.

Toteutan raskaushieronnan aina mukavissa ja turvallisissa hoitoasennoissa kylkimakuulla ja puoli-istuvassa asennossa.

Raskaushieronnan yhteydessä annan tavallista vähemmän kotiharjoitteita, jotta voit keskittyä hoidossa ensisijaisesti rentoutumaan ja lähentymään vauvasi kanssa. Opastan sinulle kuitenkin,  kuinka voit helpottaa raskauden aiheuttamia oireita, kuten turvotusta ja lihasjännityksiä, tiedostavan liikkumisen avulla.

Kerro minulle, jos haluat hierontahoidon lisäksi ohjeita siitä, kuinka viet kehoasi kohti parempaa tasapainoa ja toimintakykyä myös raskauden aikana. Suunnittelen sinulle sopivan hoitokokonaisuuden toiveidesi mukaisesti.

Hieronnalla palautumista synnytyksen jälkeen

Synnytyksen jälkeen hieronta auttaa kehoasi palautumaan synnytyksestä. Hieronta hoitaa tehokkaasti kehon jännitystiloja, jotka aiheutuvat puutteellisesta keskivartalon tuesta, vauvan nosteluista ja kantamisesta sekä erilaisista imetysasennoista.

Synnytyksen jälkeen keskitymme sekä hieronnan aikana että kotiharjoitteissa erityisesti vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan toiminnan palautumiseen.

Tullessasi synnytyksen jälkeiseen hierontaan voit ottaa myös vauvan mukaasi vastaanotolle.

Gravidea | Klassinen hieronta, äitiyshieronta
Hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä.

Löydät ohjeet ajanvaraukseen hinnaston yhteydestä.

Gravidea

Puhelin: 040 5014 375
Email: minna@gravidea.fi

Gravidea

Tilaa uutiskirjeeni!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.