Gravidean kurssit

Vauvahierontakurssi Kulosaaressa tammi-helmikuussa 2019

Vastasyntyneelle parasta kosketusta on mahdollisimman runsas ihokontakti ja läheisyys vanhemman kanssa. Kun vauva hiukan kasvaa, hän alkaa aktiivisesti hakeutua katsekontaktiin ja nauttii kosketuksen lisäksi vuorovaikutuksesta kanssasi. Tekemäsi vauvahieronta vahvistaa vuorovaikutustanne, kun olet kosketuksen lisäksi läsnä vauvalle katsekontaktilla, hymyllä ja juttelulla.

Vauvahieronnalle ei ole yläikärajaa, vaan voit aivan hyvin jatkaa hierontaa yhteisenä hetkenä lapsesi kanssa kuinka pitkään tahansa. Turvallinen ja rakastava kosketus tukee lapsesi kehitystä aina.

Vauvahierontakurssi on suunnattu 1–12 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Kurssilla opit helppoja ja lempeitä hierontaotteita, joilla voit hieroa vauvan koko kehon. Yhdistämme kurssilla hierontaan myös erittäin kevyitä vauvan motorista kehitystä tukevia harjoitteita. Samalla saat tietoa hieronnan hyödyistä vauvalle, varhaisen vuorovaikutuksen ja vauvan motorisen kehityksen tukemisesta sekä vauvojen vatsavaivoista.

Kurssiin sisältyy viisi tapaamista. Aloitamme tapaamiset vauvojen hieronnalla ja jatkamme keskustelulla. Saat kurssilta mukaasi myös kirjalliset hierontaohjeet, jotta voit tapaamisilla keskittyä vauvaasi ja hieronnan oppimiseen.

Käytämme kurssilla luonnollisia kasviöljyjä hierontaan. Ota mukaasi vauvalle pehmeä makuualusta ja pyyhe.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Gravidea | Vauvahieronta

Kurssin ajankohta

Torstaisin 24.1.-21.2.2019 klo 16.30-17.30

Hinta

80 euroa

Kurssipaikka

Mommy & Me, Kulosaari

Kurssimaksu

Saat kurssimaksusta laskun sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. Osallistuessasi verkkokurssille saat maksun vahvistuksen jälkeen kurssimateriaalin käyttöösi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella. Saat ilmoittautumisesta sähköpostiisi vahvistuksen. Lisätiedot minna@gravidea.fi.

Peruutukset

Osallistuessasi tapaamisista koostuvalle vauvahierontakurssille voit perua osallistumisen veloituksetta viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen osallistuminen on sitova, mutta sairastapauksissa osallistumisesi siirretään seuraavalle mahdolliselle kurssille. Ellet pääse yksittäiselle kurssitapaamiselle, voit halutessasi osallistua vastaavaan tapaamiseen  seuraavalla mahdollisella kurssilla.

Verkkokurssilla ei ole palautusoikeutta sen jälkeen, kun olet saanut kurssimateriaalin käyttöösi.

Ilmoittaudu kurssille

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Gravidea

Puhelin: 040 5014 375
Email: minna@gravidea.fi

Gravidea

Tilaa uutiskirjeeni!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.