Gravidean kurssit

Vauvahieronnan verkkokurssi

Kosketuksen voimaa ja varhaista vuorovaikutusta – tervetuloa vauvahieronnan verkkokurssille!

Vauvahieronta on kosketusta, vuorovaikutusta, kehon tasapainoa tukevaa hoitoa ja ennen kaikkea ihanaa yhdessäoloa sinulle ja vauvallesi. Aloita vauvasi kanssa ihana yhteinen harrastus, joka tukee vauvasi kehitystä ja varhaista vuorovaikutustanne.

Tekemäsi vauvahieronta voi tukea vauvasi kehitystä monin eri tavoin. Se myös vahvistaa vuorovaikutustanne, kun olet kosketuksen lisäksi läsnä vauvalle katsekontaktilla, hymyllä ja juttelulla.

Vauvahierontakurssi on suunnattu 1–12 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Kurssiin sisältyy viisi videoitua hierontaohjausta, joiden avulla opit helppoja ja lempeitä hierontaotteita, joilla voit hieroa vauvan kehon kauttaaltaan. Videot sisältävät myös erittäin kevyitä vauvan motorista kehitystä tukevia harjoitteita sekä vauvaa rauhoittavia rentoutustekniikoita.

Hierontaohjeiden lisäksi saat kurssilla tietoa hieronnan hyödyistä vauvalle, varhaisen vuorovaikutuksen ja vauvan motorisen kehityksen tukemisesta sekä vauvojen vatsavaivoista ja niiden helpottamisesta. Saat kurssilta mukaasi kirjalliset hierontaohjeet, jotta voit tapaamisilla keskittyä vauvaasi ja hieronnan oppimiseen.

Videoiden lisäksi verkkokurssiin kuuluu kattava kirjallinen materiaali, joka sisältää kuvalliset ja sanalliset ohjeet vauvan koko kehon hierontaan ja kurssilla opittaviin hierontarutiineihin. Lisäksi kirjallinen materiaali sisältää tietoa hieronnan hyödyistä vauvalle, varhaisen vuorovaikutuksen ja vauvan motorisen kehityksen tukemisesta sekä vauvojen vatsavaivoista ja niiden helpottamisesta.

Tarvitset kurssia varten vauvalle pehmeän makuualustan sekä hierontaöljyä, esimerkiksi kookosöljyä tai oliiviöljyä.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Gravidea | Vauvahieronnan verkkokurssi

Kurssin ajankohta

Osallistuttuasi kurssille materiaali on vapaasti käytettävissäsi. Materiaali sisältää ohjeita kurssilla etenemisestä.

Hinta

60 euroa

Kurssipaikka

Verkkokurssin materiaali on digitaalinen ja voit osallistua kurssille oman kotisi rauhassa.

Kurssimaksu

Saat kurssimaksusta laskun sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. Osallistuessasi verkkokurssille saat maksun vahvistuksen jälkeen kurssimateriaalin käyttöösi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella. Saat ilmoittautumisesta sähköpostiisi vahvistuksen. Lisätiedot minna@gravidea.fi.

Peruutukset

Osallistuessasi tapaamisista koostuvalle vauvahierontakurssille voit perua osallistumisen veloituksetta viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen osallistuminen on sitova, mutta sairastapauksissa osallistumisesi siirretään seuraavalle mahdolliselle kurssille. Ellet pääse yksittäiselle kurssitapaamiselle, voit halutessasi osallistua vastaavaan tapaamiseen  seuraavalla mahdollisella kurssilla.

Verkkokurssilla ei ole palautusoikeutta sen jälkeen, kun olet saanut kurssimateriaalin käyttöösi.

Ilmoittaudu kurssille

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Gravidea

Puhelin: 040 5014 375
Email: minna@gravidea.fi

Gravidea

Tilaa uutiskirjeeni!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.