Skip to content

VASTAANOTTO

Klassinen hieronta

Kun haluat tasapainoisemman kehon, hieronta on erinomainen hoitokeino. Hieronta parantaa kehon terveyttä monin tavoin.

Hieronta lievittää kehon epätasapainoa aiheuttavia lihasjännityksiä tehokkaasti. Samalla kehon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat ja kiputilat lievittyvät.

Hieronnalla kohti tasapainoista kehoa

Hoidon aikana käsittelen kehosi epätasapainokohtia monipuolisesti. Lihasten lisäksi käsittelen lihaksia ympäröivän faskian kireyksiä ja teen nivelten aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta parantavia kevyitä mobilisointeja. Näin hoito tasapainottaa koko kehoasi ja edistää monipuolisesti kehosi hyvinvointia ja toiminnallisuutta.

Hieronnan yhteydessä saat tietoa kehosi tilasta ja siitä, miten kehosi tämänhetkiset lihasjännitykset ja epätasapainokohdat vaikuttavat kehosi toimintaan.

Kun haluat viedä kehoasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, hieronta on vasta ensimmäinen askel. Hoidon jälkeen saat ohjeet kotiharjoitteisiin, jotka pohjautuvat kehon biomekaniikkaan ja tiedostavaan liikkumiseen.

Kotiharjoituksilla tehostat hieronnan vaikutuksia ja edistät kehosi hyvää toimintakykyä. Yhdistämällä hieronnan ja kotiharjoitteet viet kehoasi kohti kestävää hyvinvointia pelkkien akuuttien oireiden hoitamisen sijaan.

Hieronta sopii kaikille, myös lapsille.

Gravidea | Klassinen hieronta, äitiyshieronta
Hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä.

Löydät ohjeet ajanvaraukseen hinnaston yhteydestä.

Gravidea

Puhelin: 040 5014 375
Email: minna@gravidea.fi

Gravidea

Tilaa uutiskirjeeni!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll To Top