VASTAANOTTO

Hieronta

Kun haluat tasapainoisemman kehon, hieronta on erinomainen hoitokeino. Hieronta voi parantaa kehon terveyttä monin tavoin.

Hieronta voi vähentää kehon epätasapainoa aiheuttavia lihasjännityksiä tehokkaasti. Samalla kehon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat ja kiputilat voivat lievittyä.

Hieronnalla kohti tasapainoista kehoa

Hoidon aikana käsittelen kehosi epätasapainokohtia monipuolisesti. Lihasten lisäksi käsittelen lihaksia ympäröivän faskian kireyksiä ja teen nivelten aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta parantavia kevyitä mobilisointeja. Näin hoito auttaa tasapainottamaan koko kehoasi ja edistämään monipuolisesti kehosi hyvinvointia ja toiminnallisuutta.

Hieronnan yhteydessä saat tietoa kehosi tilasta ja siitä, miten kehosi tämänhetkiset lihasjännitykset ja epätasapainokohdat vaikuttavat kehosi toimintaan.

Kun haluat viedä kehoasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, hieronta on vasta ensimmäinen askel. Hoidon jälkeen saat halutessasi ohjeita kotiharjoitteisiin, jotka pohjautuvat kehon biomekaniikkaan.

Kotiharjoituksilla tehostat hieronnan vaikutuksia ja edistät kehosi hyvää toimintakykyä. Yhdistämällä hieronnan ja kotiharjoitteet viet kehoasi kohti kestävää hyvinvointia pelkkien akuuttien oireiden hoitamisen sijaan.

Hieronta sopii kaikille, myös lapsille.

Hieronta raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen

Raskaus on sekä fyysisesti että henkisesti erityinen elämäntilanne, joka aiheuttaa kuormitusta kehollesi. Hieronta on myös odottavalle äidille sopiva hoitomuoto, joka tukee hyvinvointiasi raskausaikana.

Hieronnalla voidaan hoitaa raskauden aikana tavallisia lihasjännityksiä ja kehon kiputiloja. Lisäksi hieronta voi helpottaa vointiasi, jos sinulla on raskauden takia esimerkiksi turvotusta, käsien tai jalkojen puutumisoireita tai ruoansulatusongelmia.

Hieronta voi parantaa kehosi toiminnallisuutta ja tasapainoa kaikissa raskauden vaiheissa. Lisäksi sen tärkeä tavoite on rentouttaa ja auttaa sinua valmistautumaan vauvan syntymään henkisesti ja fyysisesti.

Toteutan raskaushieronnan aina mukavissa ja turvallisissa hoitoasennoissa kylkimakuulla ja puoli-istuvassa asennossa.

Synnytyksen jälkeen hieronta auttaa kehoasi palautumaan synnytyksestä. Hieronnalla voidaan hoitaa kehon jännitystiloja, jotka aiheutuvat puutteellisesta keskivartalon tuesta, vauvan nosteluista ja kantamisesta sekä erilaisista imetysasennoista.

Tullessasi synnytyksen jälkeiseen hierontaan voit ottaa myös vauvan mukaasi vastaanotolle.

Gravidea | Klassinen hieronta, äitiyshieronta
Hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä.

Löydät ohjeet ajanvaraukseen hinnaston yhteydestä.

Gravidea

Puhelin: 040 5014 375
Email: minna@gravidea.fi

Gravidea

Tilaa uutiskirjeeni!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.